Arklivet i göteborg söker DT

Arkivet i Göteborg söker ny DT medlem, och jag ska försöka bli en i deras team!! Hade varit jätte kul att få lite utmaningar!  detta är vad de vill ha:
Scrappare

Vi vill ha in tre layouter av dig; en valfri, en "galen" = lite annorlunda layout, och en som visar vem DU är. Layouterna, förutom den valfria, ska vara nygjorda.

Maila oss dina layouter och gärna något annat projekt som du gjort någon gång.


Har ni någon sida där ni har era alster publicerade så skicka gärna med den så har vi möjlighet att se på lite mer som ni skapat.


Här är mina 3 alster:
image349
"galen" annorlunda layout
Bas en heart scalloped Bazzil, stansat kärlek med Eliza Classic QK, Evig är stickers Remarks LAX, ornament sticker fr Hedie Swapp, blommor fr Prima, div band och bling, cs swirls fr autum leaves

detta är ett kort som jag tycker så mkt om, min vän Lovisa fotade hela familjen i juli 2007.. WIlhelm var inte sammarbetsvillig alls... el väldigt lite. Lovisa fotade som en galning och lyckades fånga många underbara bilder..
kände att jag ville göra den i en varm härlig färg som inte var typiskt "pojkig" som det mesta blir med Wilhelm..

image350
Valfri
bas BG, brun CS, bling, blommor Bosskut, titel Olivia CB, text på tag rummage magnetstämplar, CS swirls fr Hot of the press

Korten är tagna i Slottskogen våren 2007 när vi var ute på promenad, vitsipporna var i fullblom och Wilhelm tyckte att det var så fint!! Kepsen är helt ny och aningens förstor.
Dessa fotona har jag velat göra ngt med länge men inte "hittat rätt" nu så med en enkel LO så blev det som jag ville! Det måste inte alltid vara över dekorerat med en massa papper och annat.

image351
En Lo som är DU... jag är en väldigt typisk fisk... precis som mitt tecken...

Bas BG, "info rutan" bazzil, sen är det SFL, typsnitt Eliza Classic QK, div band och distress målade fiskar som är en stämpel fr Magnolia, fiskarnas bubblor är stickles.

Det skulle vara en LO som är jag... tolkar det som ngn typ av BOM LO. Jag är född i fiskarnas tecken och är en väldigt typisk fisk. Så då kände jag att det vill jag göra en LO om. Sen att LO:n blev så gott som monokromatisk så när som på två band är en slump inget jag tänkt ut innan, det bara blev så. Kortet togs på julafton 2007

här kommer en närbild på magnolia fiskarna som är med på LO:n
image352

så nu är det bara o hålla tummarna...

Kommentarer
Postat av: Carolina

Helt underbara - hoppas du blir utvald!

2008-01-08 @ 22:17:18
URL: http://www.carolina1979.blogg.se
Postat av: Örnen

Kanonfina bidrag!!! (men det visste du ju redan att jag tycker ;-) )

2008-01-09 @ 07:10:02
URL: http://ornen.blogspot.com
Postat av: Fia

Helt fantastiskt vackra bidrag du har gjort. Lycka till!

2008-01-19 @ 18:28:37
URL: http://fiaskapar.blogg.se

Lämna gärna en kommentar:

Vem är du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag som kan se den)

URL/Har du en blogg el hemsida?:

Meddelande:

Trackback
RSS 2.0