En ask med Glad piler i !!


Petra som jag jobbar med, hon har det lite kämpigt just nu så jag ville pigga upp henne med ngt litet hittade en ask som jag piffade upp lite!
Sen fyllde jag den med lite gott!!Hon fick den idag och hon vart jätte glad !! Härligt att göra ngn glad bara så där utan anledning!!ha det gott

Linnéa 6 år
Motiv stämplar från Magnolia, färglagt med distress ink. Prima blommor, bling, chalk, autumn leaves swirls, easer cirkel, jax fr Qk.

Linnéa är Smurfens kusin. Han valed ut klänningen hon skulle få i present, sen så valde han även färgerna till kortet! Tycker att han gjorde ett bra val !!


Bröllops kort!

Gittan skickade mig ett kort om att hon ville ha ett av mina kort till ett brudpar hon känner!
De cyklar mycket, har två röda abessinier, och hon fotar mkt och är otroligt duktigt!!  Mer än tusen ord

Kanske aningens otraditonellt bröllops kort! Men jag utgick ifrån de tips jag fick om brudparet och Gittan ville ha ett kort som speglade dem!pojke och flicka på cyckel fr senaste hÄngel paketet, katterna är ifrån ett äldre kit som sitter i en korg tillsammans,Sen så är det färglagt med distress ink, stickles, marissa siffror, QK hjärta, band, bling.

Ha det gott

Min älskade lille Smurf 081011


Min älskade lille Smurf och jag läser bok i hans säng! Go och glad, bläddrar för fullt och ska "läsa" själv!! underbara goa lilla barn!! Hans favorit grej nu är att pussa oss och säga jag Älskar dig -mamma/pappa o pussa igen! ååååhhhh jag bara dör av lycka!!
puss mammas älskling


kan inte låta bli... en "sneak peek"

En sneak peek på bröllops kortet jag har gjort på beställning...


kunde inte låta bli

till en som fyller 20 och en som fyller 40!

Christen, du söta har beställt av mig igen! En moster som fyller 40 och en bonus syrra som fyller 20 år!!
Här kommer korten!


En Whipper Snapper mus, prima blommor, Tim Hotz biljett, REV Blossom grand siffror, autumn leves svirl stickles, färglagt med distress ink


groda från easers sortiment, magnolia flaskor, REV Blossom Grande siffror, autumn leves svirls, bling, stickles, färglagt med distress ink.

Jag hoppas du blir nöjd Christel!!
Tack igen för förtroendet!!

Har ett kort till som är beställt... men med önskan från beställaren så får jag inte lägga upp det, då de som ska få det är väldigt "datiga av sig"

Jag jobbar och har mig, upp 0520 och tja det är en helg i från h*lv*tet på jobbet, kort om folk och många svåra patieneter!

morrar åt SU ....

KRAMAR  till er där ute

YES, YES, YES Scrap kryssningen är bokad!!ja, ja, ja, ja, ja nu är det bokat och klart!! Mojje och jag ska dela hytt och scrappa en hel helg på tysklands båten!! Jippiiiiieee vad roligt !!


klicka på loggan så kommer du till hemsidan!
Har ju skrivit om detta event innan i bloggen!! Så skynda skynda om ni vill med bara 100 platser finns att till gå! All info finns på sidan!!

Ha det gott
nu ska jag fixa o dona här hemma...
Sen ska jag fixa ett sista av mina senaste beställnings kort!

Kram

Eva fyller 13 år!

Min "lilla" kusin Eva fyller 13 år! Så då fick jag ju göra ett fint rosa kort till henne !! Hon älskar rosa... hon fick till och med ett rosa ridspö !!! Ja, ni förstår!! Men jag håller med henne rosa är en underbar färg!!

Här kommer kortet till henne med en absolut favorit stämpel!!hÄngel "larva" QK REV fjärill, Blossom grande och mini, tag fr CB och swirls fr Autumn leaves!

Ha en fortsatt go lördags kväll!!

Halloween och höstiga kort till Arkivet

DT uppdrag för Arkivet, Halloween och höst tema! Fick två stämplar fr Imaginise och div papper och decosar. Jag skulle färglägga med distress ink och äve skulle två kort av fyra ha emboss teknik på korten!

Här är mina kort

Distressmålade löv, stämel fr Imaginise med godisar

Papper fr Imaginise, har embossat stämpeln med svart glittrig emboss pulver på huset som är likadant på pappret.

Samma hus igen distressmålat, distressmålad ram och skugga, staketet är från Halloween pappers serien fr Imaginise

Papper fr Imaginice och godiststämpeln igen fr Imaginise som här är embossad.

Allt finns att köpas hos Arkivet

Ha det gott och tack för att du spanade in!!

Lite stiltje här inne....

mmm....
det har varit tyst här inne...
VAB, VAMS och så är mannen min i Sthlm på kurs igen o igen o igen....
så inte har det blivit mkt uppdaterat här inne!

Dock så har jag pysslat lite, höst/halloween kort, färglagt jul motiv med distresser och så har jag två födelsedagskort och ett bröllops kort till ett par som cycklar mkt och har två fina abessinier (katter)....

Så snart hoppas jag på en uppdatering!!

idag är jag hemma för VAMS  (vård av mig själv) och farhågar för att det kan leda till VAB... då Smurfen var lite tröttare än vanligt idag... Dagis vet så får se om de ringer idag!


utsikten hos oss en regnigdag...

ha det gott i höst rusket


RSS 2.0