Färglade som en tok i går kväll...

Japp som titeln lyder... i går em o kväll så satte jag mig med akvareller penslar o vatten och började måla div motiv! Så nu ska et göras kort!!
image209

Sen har jag en LO om mig som jag ska göra oxå... Men jag vet inte vad för bild jag ska ha till den... Skulle vilja ha en när jag sitter med pyssel .... men jag vet inte ännu !!

I´ve been Tagged

                                                     image203

Jag har blivit Tagged av Kikkan som en av hennes tre inspirations källor!!!  image204
ååååhhh vad glad jag blir!! Sötis där!!

SÅ nu får jag ta och lägga till ngr Tagged personer i min blogg image206

1. mojmojmoj för hennes ideér som bara sprutar ur henne, underbara kort, grym Altered och dessutom scrappar hon !!!

2. SasSa Hon är en tjej som gör så otroligt fina kort! Verkligen en stor inspirations källa !!

3. Petraso  hon har en så skön kort makar stil att jag blir helt matt. WoW om jag hade ett uns av hennes fantasi vore jag sååå glad!!

Tjejer fortsätt med det ni gör! Att inspirera många! Ni är grymma på det ni gör!!

image207

Har helt glömt bort....

Svägerskan Gabriella fyllde 30 år nu i början på juli.... och så klart var vi med och firade henne!
Här kommer en bild på kortet och blomman som hon fick av oss till sammans med ett presentkort!!
image202

Hej hej

Inte mycket visas upp här...
Varför?
Jo, jag har scrappat MASSOR men det är till www.stellas.se hon har en tävling i tre delar och jag ska vara med i ALLA, hehehe .... Massa fina vinster och ett ev gäst DT uppdrag!
Så när tävlingen är klart så kommer ni få se mina bidrag här!!
Tills dess får ni hålla till tåls!!image201
Många olika tävlingar som jag är med i nu denna sommaren, jätte kul är det!!

Tjingeling
image200

Bröllops kort

Ännu ett bröllops kort... Bröllopskorts beställningar har jag fått några stycken... Här kommer ett tull med Paret från det senaste hÄngel klubb paketet:
image199

Annika fyller 50 år

Flickorna på Espresso House NK, Linda och Sara de gör mig så glada åter igen har det beställts kort !!
Ett kort till Moster Annika som fyller 50 år... Tydligen så älskar hon ceris alt stark rosa... Sen så är cyklar en stor del i hennes liv... så beställningen blev ett kort som skulle vara ROSA gärna med en cyckel ...
Vilken tur att min vän Lisa/Örnen har en så söt stämpel fr Åenny Black med en cycklande igelkott!!!
Här är resultatet:
image198

bröllops kort

Jag har fått några beställningar på bröllops kort. Har fått så gott som fria händer vilket är på gott och ont... Men jag fick en beställning förra veckan på ett kort till ett par som gifter sig till helgen..
Brudgumen är Amerikan, så det skulle stå på engelska på kortet, hon ville ha mkt färg och många detaljer... hmmm tänkte jag... *funderar* Texten Money for the honeymoon skulle oxå vara med då de skulle få resecheckar...
Här är resultatet:
image197
Hoppas att det blev som Sara tänkt sig det !!! !!!

LO:s gjorda under pyssel helgen i Mölnlycke

Jag har fått massor med inspiration till att göra LO sidor. Så härligt.Ja,och kort finns det gott om!! Fixade lite egna skisser och skrev ut inför vår helg.
Jag har bland annat gjort en LO till en tävling på www.scrapbodan.se men den får jag inte visa upp här innan tävlingen är avgjord.. bla antar jag för att man ska kunna maila in och rösta i tävlingen och då är det orättvist om vissa kanske får försprång ... May the Best scrapper win så när tävlingen är avgjord så kommer den upp här! Måste säga att den är en av mina egna absoluta favoriter bland de jag har gjort!
Här kommer tre av helgens alster
image194
Wilhelm nästan 4 dagar gammal, vår lille Prins... sover sött inramad i ett hjärta av bling, bling brads, glitter lim och sacura glace .....
image195
Ja, detta fotot togs förra året i augusti under Gbg-kalaset... vet inte varför men han vart vår lille Smurf efter detta... han är inte två äpplen hög och blå, men lika charmig som en liten Smurf... Älskade Smurfen
image196
Hela familjen hos fotografen... Vi kämpade efter att få en bra bild på oss alla, Men Wilhelm ville inte, mamma och pappa svettades och tja det blev som det blev... men detta foto porträterar oss bra tycker jag, busiga, glada och mycket med kärlek...

Pyssel helg i Mölnlycke

ååååhhhh är fortfarande salig... jag och mina vänner Jessica, Marit, Lisa, Ida och Martina har haft en pyssel helg! Min svägerska Gabriella kom oxå en stund på lördagen och pysslade med oss!!

Vi träffades strax innan kl 10 på lördags förmiddagen och åkte hem vid 17 på söndagen image184 såååå kul vi har haft det!!
Vi har skapat i mängder, varit smakråd för varandra, ätit snask, pizza, muffins, choklad och massa cola i olika former!!
Här kommer ngr bilder från vår super roliga helg!
           
Lisa, Ida & Marit,     Lisa & Martina,      Ida, Gabriella & Marit,  jag & Gabriella
          
Jessica, jag & Marit,   jag & Marit,   kylskåpet COLA,   jag tänker ....
  image192
färglägger till bröllopskort, två hÄngel motiv fr senaste klub paketet

We are Family

image183
4 bilder från Lovisas fotograferng

vad håller jag på med nu då...

tja det är lungt på kort fronten! Har ett enda beställnings kort för tillfället! Det är ett halv A4 kort som är till ett brudpar som har en Goldenretriver... Köparna har inga önskningar alls mer än storleken... och det hade kanske varit kul att få med en hund ... hmmm klirigt... Kortet ska levereras om ca 1 vecka...
Så nu till helgen när vi är ett gott gäng som har fixat lokal och ska sitta och pyssla o äta gott hela helgen, ska jag fixa det kortet och sen även göra massor med LO:S och annat fint hoppas  jag!!

Nu är jag på G igen vad gälle LO:S vill scrappa allt jag kan hitta... och kort har jag inte brist på... måste bara tygla mig lite och se till att fixa enklare sidor oxå till Wilhelms fotoalbum... kan ju inte scrappa allt som fotas i hans liv... ojoj då skulle jag inte ha tid att göra ngt annat  image182 .... tokigt det hade blivit då .. hihi

Rosa LO ...

Jag har lääänge velat göra en rosa LO, men med en liten son så blir det inte så många rosa LO:s direkt.. inte att jag tycker att det är fel bara för att han är pojke utan att hans kläder och korten i sig gör sig inte med en massa rosa papper!
Men nu då bland alla de fina korten som Lovisa tog på oss tre i förra veckan så tog jag ett på Vendel och mig och gjorde ROSA!!
Jag blev riktigt nöjd!
http://skissbloggen.blogspot.com/ hittade jag en skiss för ett tag sedan som jag velat lifta av lite
image180
här är den!!

Och här kommer min rosa LO
image181
TOGETHER for eternity.....

Fotografering av Lovisa Rejgård

Min vän Lovisa fotade hela familjen idag!! Så nu finns det massor att scrappa.....
image170
hela familjen
           
Mamma och Wilhelm, vacker liten pojke, Vad stor du har blivit,  gosar med pappa

image179

Lovisa TACK så mycket för att du lade hela em o början på kvällen på att fota oss och våra vänner, Marit, Karl och deras lilla Sonja!!!

Leverans

Idag begav vi oss ut lille Smurfen och jag i regnet! Vi hade leveranser.... De tre beställda korten skulle till sina respektive "kunder"!!
Ja, vad kul det var, alla tre blev jätte nöjda !! !!
Linda hade redan sett sitt på bloggen ... så henne var jag ju "säker på"
Kul, kul att alla vart sååå nöjda
image168

jul, jul... strålande... harkel ...

Japp, idag den 2 juli har jag gjort en jul LO ... chokerande... hmmmmm... Men med en liten Smurf så fotar man mängder och jag har nu kommit till julen 2006...
Här är den
image165
Förväntansfull, liten 10 månaders kille som har klämt på paket, ätit julmat och tittat på Kalle...

2 Juli, pysselträff hemma hos oss

Idag var det lite mini pyssel hemma hos oss här! Wilhelm och jag fick sällskap av Lisa med Guss, Jessica och så tittade Josefin in en sväng! Hon skulle hämta sin jacka som hon glömde igår, det slutade med att hon satt och stansade QK och sen glömde hon sin kofta... men fick med sig jackan image162
Jag har på börjat (är nästan färdig) en jul LO ... ja det har jag gjort 2/7 ..... en så har jag även testat "grodan" lite... Lisa hade med sig Beauty Queen (Grande) men halllååååååå hon hade glömt 3/5 delar av alfabetet hemma..... hihihi

Pojkarna små hade det jätte roligt tillsammans! Lisa hade med sin nya "groda" (Cuttlebug) vilken pojkarna gillade!
De tom matchade den .....
image163
-Här är den då va mamma.... mycket smart grej...

image164
-japp, Gustav den här mojjengen snurran man på så plattan åker igenom... o så var det stansat ...

Konfirmations kort

Min frisör Anette beställde ett konfirmationskort sist jag var hos henne!
Här kommer det
image160

RSS 2.0