DT kort för BumbleBee med stickersHär är min andra DT utmaning för oktober! Att göra ett kort med EK Jolies 3D stickers som huvud motiv!
Jag har använt mig av följande;
CS
BG two scoops
EK Joleé´s boutique
MM memories mini
EK border punch
Band
Pearlmaker
rivet och chalkat med Vintage photo


Allt finns hos BumbleBees butik, utom Pearlmaker, som kommer innom kort!

Jag har fått hem mitt nästa kit för November, det är så klart vinter som tema, dags att börja med det  *kul*


Detta står högt upp på önskelistan!!!Jaaaaaa, det är nog det enda som finns på min önskelista i år som går att köpas !! !! QK´s jul utgåva!! Hej och hå vilken grej!! Livsfarligt att få första hands info precis när den får släppas... Mer info hittar ni inne på BumbleBees forum, hur mycket som hellst i denna söta låda och det är inte typiskt juligt heller! Fast egentligen vill jag ha det så snart det kommer ut, för det hade varit så kul att göra annorlunda julkorts format med diesen som ingår!!

Annars så har BumbleBee hela huset fullt med nyinkommet... De uppdaterar butiken så snabbt de bara kan, in och spana så att ni inte missar något oumbärligt *fniss*


Mikaela har beställt ett bröllops kort som speglar Finland och SverigeTack för förtroendet Mikaela!!!!!!


En LO på canvas

En LO till Nicoline och Andreas! Ett foto från deras bröllopsdag, ett ögonblicks foto... bara värme och kärlek!
LOn är skapad med nästan uteslutande saker från ett Scrapbook nook kit!DT LO för BumbleBee
Smurfen på väg hem från Förskolan, att plocka med sig pinnar och löv är något som han tycker om, sjunger och plaskar i pölar...
I mitt första DT kit från BumbleBee fick jag tema höst med huvudsakligen stickers som dekorationer!
Detta är mitt resultat till en LO som även idag har bloggats i BumbleBee forumet/Bloggen.

På torsdag kommer mitt nästa DT alster


Hoppas att ni alla har en härlig höst!

Lyx!


Vardags lyx... mmmmmm, vi har bott på hotell i natt, en svit högst upp *ler* Inte nog med att det var en överraskning så hade mannen även fixat detta lyxiga som stod och väntade på oss när vi kom dit!!!


Det  blir ingen stora Stämpel och Scrap mässan för mig i höst... Inget jag behöver handla... och fick dessutom ett sms för en stund sedan av en vän som vart besviken på mässan så då känns det ännu bättre att jag är hemma!

Nästa vecka är det min tur att blogga mina första alster för BumbleBee i deras blogg, Kul, kan säga så mycket att temat är höst och stickers... Sen får ni vänta till tisdag och torsdag med att gå in där och se!! 


Ha en härlig lördag och njut av det underbara vädret!!!


doily lace har flyttat hit !! !!


Ja, nu har den äntligen kommit hem till mig!!! Tjohoooo, den mycket eftertraktade Martha Stewart punchen! Var kan ni köpa den?!?!? Jo hos BumbleBee den är tyvärr tillfälligt slut men den kommer snart igen !!!!

Så i morgon när jag får lite sällskap så ska jag testa dena vackra punch, kanske barnsligt att bli så glad för en punch, men ni pappers pysslare förstår min glädje !!


RSS 2.0