2010


Några favoriter från 2009

Diverse som har skapats under året som gått! Hoppas på ett ännu produktivare år i år, har fpton som ligger och bara skapar en större och större hög....

Distress ink

Äntligen kommer det flera färger, vettig rosa Jippie och lite andra som ser trevliga ut!!!

Tarjas Arkivet

Smurfen han har koll på VIKTIGA saker!!!
Idag byggdes det tågbana inne på rummet när han ropar -Mamma titta här är Domkyrkan och där är Tarjas Arkivet!
Så den som säger något annat än att Smurfen han har koll på det man behöver veta här i livet!!

Smurfens julkort!

Igår så pysslade Smurfen egna julkort, till Mormor, Farmor och Rolf! Visst vart de alldeles underbara!!!

Tändsticksask för BumbleBee


GOD JUL fr Smurffamiljen


Dt projekt! Altrad Maya road Ask

DT projekt för BumbleBee! Jag fick hem en ask från Maya Road, jag fick dekorera och göra den precis som jag ville med eget material, men temat var såklart jul!
För mig så blev det en ask att lägga julgodis i!
Mer info om asken finns i BumbleBees blogg
Smurfen och jag gjorde marsipan, noguat bollar doppade i choklad *mums*
Nu ska lite av det sista julpysslet fixas

Till fröknarna !

En magnolia stämpel från årets julstämplar. En flicka med jul ros, varje flicka har fått hårfärg efter sin mottagare, likadant som förra året! Smurfen har valt motiv och sen innehållet i påsarna!
Det samlas till en gemensam present till förskolans fröknar men vi tycker att det är roligt att ge en extra liten uppskattning, de är super Smurfens fröknar! Att vi har en sådan tur att han har hamnat på denna underbara förskola!!! *glader*

Till Anette

Hade med mig en liten present till min goa frisör Anette när jag var hos henne i tisdags! Har varit kund hos henne i över 13 år nu så hon är som en vän, inte bara någon som klipper mitt hår!!

Opyssligt... men vackert

har lite juligt som inte kan bloggas ännu... kommer längre fram!
i morgon ska jag och älsklingen ut till lite olika butiker, ska fixa julklappar till Smurfen, bara njuta, fika och ha det trevligt!
Annars så är det en dop present som ska inhandlas, Lille Konrad som föddes i September, jag har fåt äran att vara hans Gudmor och då vill jag så klart ha en speciell present som till mina andra små gudbarn... o Konrad han är extra speciell, jag var med när han föddes *ler*
men vad jag har för plan kan jag inte skriva här, för hans mamma är här inne rätt ofta!!
När jag var på stan och spanade så hittade jag en massa fina saker, det verkligen väller fram från alla hörn så här års! Svag för smycken är jag och jag tog en titt på NK och deras smyckes avdelning (den man vågar titta på) och hittade bla detta...
Det är hjärtan hängen som är lås, de kan fästas i armband eller halsband... Varje hjärta har sitt namn och betydelse, för att passa mottagarens personlighet etc! Väldigt sött tycker jag och romantiskt så klart!
Nu är det åter till Lusse katterna

Linnea Cecilie Skille 2009-11-29

Det föddes en liten flicka 29 november! Hennes mamma och jag är mycket goda vänner, hon är en av mins stora kort kunder dessutom... så tja det var lite mer utmaning att göra ett kort !
Smurfen sa till mig -Mamma du kan faktiskt göra bättre...
Då är självförtroendet på topp efter det, vad brukar man säga barn och fulla är ärliga, huha mig..
Så här blev det tillslut, Smurfen var hyfsat nöjd.
Motivet är en Panduro stämpel, sen är det papper från Maja Design, Ticket är från Mirabylle som jag har gjort egen text till, Tagen är en Magnolia stämpel, Linnea är stansat i Mademoiselle, Prima rosor och blad, chalkat rivet etc och lite pärlfloss!!



Foto


Vi fotades lite den 15 november...
Det är inte på vart favorit fik men det är trotts allt en Latte, en Cola Zero och en Smurf med en Mer och kaka!!!
Det pysslas en del i kulisserna här, DT projekt (något Altrat), julkort, nyfödd flick-bebis kort och lite annat smått och gott!
ha det gott och trevlig 2a advent

RSS 2.0